Телефон: + 389 2 2401 135

АКТИВНОСТИ

За НасНаша мисија е да изградиме доверлива и профитабилна компанија при што ќе им овозможиме на нашите клиенти креативни и оригинални идеи, професионалност и инженерски услуги.

ФИЛБИС ДООЕЛ Скопје е приватна инженерска компанија која нуди услуги за проектирање и консултанство во областа на градежништвото, машинството, архитекурата, електрични инсталации, сообраќај, хидромеханика, заштита од пожари, безбедност и заштита при работа и екологија.
read more »

Сертификати

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ'с стандард думмѕ теџт евер синце тхе .. повеќе »Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ'с стандард думмѕ теџт евер синце тхе .. повеќе »

Најнови Проекти

  • Basic project for internal stations dor diesel fuel in Cement fonudary “USJE” – Skopje (Project, 2012)
  • Project for silos V=220m3, complete with following installations for loading of ground petroleum coke in Cement foundary “USJE”-Skopje (Project, 2012)​
  • Basic project for diesel generating plant in “VIP OPERATOR” in Skopje (Project, 2012)
  • Basic project for new gas and fuel pump station “Pucko Petrol” in Aerodrom, Skopje (Project, 2012)
  • Basic project for installation for Eternal flame in park “Zena Borec” in Skopje (Project, 2012)

Главни Цели

Нашите основни цели се достигнување на најдоброто решение во согласност со најновите стандарди, технологија и настани, постапувајќи кон законодавството за животната средина како и градење на доверба во соработката со клиентите.Ние веруваме дека не постојат бариери, туку само предизвици на патот кон успехот. . .. повеќе »

Партнери